Koppelklaverjassen vrijdagavond 19 november 2021

Vrijdagavond 19 november is het weer tijd voor het oergezellige koppelklaverjassen bij LTC ’t Loo.

Ook dit keer staat de koffie vanaf 20:00 uur weer voor jullie klaar. We starten met het eerste boompje stipt om 20:30 uur. Zorg dus dat je op tijd bent! ? Het inschrijfgeld is € 3,– per persoon.  De eerste koffie / thee is van het ‘huis’. Laten we er weer een superavond van maken.

Opgeven kan per koppel door dit formulier in te vullen. Meer is er niet nodig. Hou wel de site, FB en je mailbox in de gaten voor eventuele aanvullende informatie.  We zullen ongeveer een week van te voren alle deelnemers nog even mailen voor de zekerheid. Heb je de maandag voor de klaverjas avond nog niets gehoord, neem dan even contact op met ons via klaverjas@ltc-tloo.nl.

Nog even alles op een rijtje:

– Alleen inschrijven als koppel

– Graag uiterlijk 20:15 uur aanwezig!

– We beginnen om 20:30 met spelen

– We spelen 3 rondes

– Per koppel minimaal 1 lid van ’t Loo (invitatie dus)

– Hou na inschrijving je mailbox in de gaten.

– Wees er snel bij want vol is vol ?

– Neem bij twijfel contact met op met Dennis en Thea!