DAMES GEZOCHT VOOR DE DONDERDAGOCHTEND BALLONHAL WINTERTENNIS!

Beste dames,

Al vele jaren wordt er op donderdagochtend in de ballonhal door een enthousiaste groep dames een dubbelwedstrijd getennist in een soort minicompetitie verdeeld over 3 banen!

Er wordt een indeling gemaakt, waarbij je elke week met een ander maatje en tegen 2 andere tegenstanders tennist. Na 5 weken worden de persoonlijke punten opgeteld en kan je baan hoger of lager komen te spelen.

Op deze manier is het leuk voor beginners en zeker ook voor gevorderde. Voor komend seizoen (start donderdag 30 september) hebben we nog een plekje vrij. En zoeken we mensen die af en toe willen invallen of samen een plekje willen delen of een eigen plekje willen.

Geef je zo snel mogelijk op bij Linda Stolk 06-30194929 of lindaleokleijweg@kabelfoon.nl

Grt Linda, Sandra en Ineke