Terugblik Ladies Day toernooi

Donderdag 2 september was het weer het tijd voor onze jaarlijkse Ladies Day.
Nadat we een heerlijke kop koffie hadden gedronken, uiteraard met een koekje erbij, zocht iedereen haar tennismaatje op en begonnen al om 9 uur de eerste wedstrijden. Mooi om te zien hoe iedereen zich met elkaar mengt en er nieuwe contacten ontstaan.

Na vele spannende potjes waren we wel toe aan een lunch. Deze werd als vanouds verzorgd door De Eethoek en was weer heerlijk en geheel Corona-proof! Na de lunch speelden we allemaal nog een wedstrijd. Rond 14:30 uur waren we klaar en begon het wachten op de prijsuitreiking. De prijzen waren gesponsord door Let’s Care van Veronique van der Voort. Wat zullen de winnaressen er stralend bij lopen!
Kortom het was weer een fantastisch.

Bekijk de foto’s hier.