LTC ‘t Loo & T.I.M. Fysiotherapie en Fitness

Zoals jullie misschien wel weten, werken ‘t Loo en T.I.M. Fysiotherapie al een tijdje samen. We testen en ondersteunen de selectie, we zijn aanwezig op toernooien en organiseren onder andere AED/reanimatie cursussen voor de leden. Daarnaast willen wij graag alle leden van LTC ‘t Loo zo fit en gezond mogelijk houden. Daarom kan je als lid van ‘t Loo bij ons sporten in de fitness met wel 40% korting! Maak gebruik van de groepslessen of ga zelf aan de slag met een programma van een van onze instructeurs. Zo blijf je fit en minder vatbaar voor blessures en word je explosiever en krachtiger op de tennisbaan!

Daarnaast kan je, als je pijntjes of een blessure hebt, op dinsdag om 11.00 altijd even binnenlopen op de praktijk voor advies of een afspraak maken via 085-0406038 optie 5. 

Wil je meer informatie? Of een keer een proefles doen? Stuur dan even een mailtje naar basdejoode@timfysiotherapie.nl

 

Tot snel!