Eetcafé De Witte Clubkampioenschappen Senioren (60+)

Beste Senioren Tennissers.

Ook dit jaar worden de clubkampioenschappen voor senioren weer georganiseerd. En wel van 30 augustus t/m 10 september, gelijktijdig met de clubkampioenschappen voor single en mix. Met dit verschil dat wij, de senioren overdag spelen.

De reacties vorig jaar waren erg positief. Gezellig en een goede poule indeling naar sterkte. Het aantal aanmeldingen viel wat tegen, maar dat mag voor de eerste keer. Dus hiermee een oproep naar alle senioren: meld je aan en bezorg jezelf een paar leuke tennisuren!

Wij spelen in ieder geval gemengd dubbel. Opgeven voor Heren en Dames Dubbel kan ook, maar of dit doorgaat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Aanmelden mag als koppel maar je mag je ook alleen opgeven. De organisatie zorgt dan voor een leuke (tennis)partner. De inschrijving sluit op 20 augustus!

Bij voorkeur opgeven via onze site: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=53F09956-43A3-4C9B-8683-0CFE1BFB4A3A

Maar per mail aan één van de organisatoren mag ook. Gebleken is namelijk dat niet iedere (oudere?) senior vertrouwd is met aanmelden via de site.

De organisatoren:

  • Hetty van der Zwan         hettyvanderzwan@hotmail.com
  • Anneke Rovers                 arospa@hetnet.nl                              
  • Hans Otto                          hoho76gf@kpnmail.nl                               
  • Paul van Deventer        paul.dev@live.nl