Nieuwsbrief Tennisschool Sibma juli 2021

De laatste vier trainingsweken zijn ingegaan van het eerste deel van de zomerlessen en de reguliere trainingen lopen t/m zaterdag 17 juli. In de periode van de zomervakantie liggen de lessen voor de jeugd groepen stil, voor de senioren kan er door gelest worden maar dit is in overleg met de trainer. De lessen worden hervat op maandag 30 augustus.

Voor onze jeugdtoppers organiseren wij in de laatste week van de zomervakantie onze welbekende “tennisweek”. Van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus zijn er 5 ochtenden gevuld met heel veel tennis en spelletjes. 

Binnen deze vette trainingsweek wordt er gewerkt aan techniek, tactiek en natuurlijk de conditie van de kids. Hierbij gebruiken wij het ballenkanon, de snelheidsmeter en verschillende andere leuke materialen om de kinderen te vermaken en te trainen! Op de laatste dag wordt er een toernooi georganiseerd waar iedereen in de prijzen valt. 

Elke dag tijdens de pauze wordt er gezorgd voor wat te drinken en wat lekkers. We starten iedere dag om 9:00 en de trainingen eindigen om 12:00. Er kan deze week heel goed worden geoefend voor het eventuele open jeugd toernooi en de jeugd clubkampioenschappen die deze periode worden gehouden. Dit is dus een win-win situatie, in de ochtend trainen en in de middag (waarschijnlijk) wedstrijden spelen binnen een tof toernooi. Het inschrijfformulier wordt snel met iedereen gedeeld via de e-mail en de whatsapp.

Lees hier de hele nieuwsbrief