Aanpassing in het digitaal afhangen

Door Corona moesten we noodgedwongen overschakelen naar afhangen via de Clubapp. Nu bijna 1,5 jaar later weten we eigenlijk niet beter meer. Deze manier van afhangen kent een hoop voordelen, maar ook wel wat nadelen.

Eén van de veel gehoorde nadelen is dat je kort na middernacht of in de vroege ochtend een baan moet reserveren om een plek te bemachtigen tijdens de piekuren op de doordeweekse avonden.

De leverancier van het afhangbord heeft een systeemaanpassing doorgevoerd waardoor dit nadeel tot het verleden behoort.

Voorheen was het zo dat je een baan kon reserveren voor vandaag, morgen en overmorgen. Een nieuwe dag kwam rond middernacht beschikbaar. Vanaf heden is dit omgezet naar het systeem dat je maximaal 48 uur van te voren een baan kan reserveren. Kortom, op maandagavond om 20.00 uur kan je een baan reserveren tot woensdagavond 20.00 uur.