Regels tijdens Klaas van der Eijk Bandenservice Clubdubbel 2021

Beste tennisvrienden!

Eindelijk! Vanaf 26 juni mag de horeca, en dus onze bar ook, weer volledig open. En de ‘Klaas van der Eijk Bandenservice  Clubdubbelkampioenschappen’ kunnen ook definitief doorgang vinden. We gaan zelfs weer de BBQ aansteken; Aad Kok was niet te houden dus hij heeft gedurende de twee weekenden van het toernooi bezetting geregeld en vlees ingekocht. Dat moet dus wel een ouderwets gezellig toernooi worden!

De toernooicommissie moest wel even improviseren omdat er wat leden hiervan ook nog andere verplichtingen en vakanties hadden, maar zij gaan er toch voor, mede met hulp van de commissie van het single/mix toernooi. Hulde mensen en veel succes! Mischien een goed idee om als deelnemer of bezoeker  al deze vrijwilligers eens een compliment te geven en te bedanken? Dat verdienen ze zeker.

Zijn er dan helemaal geen regels meer? Dat wel natuurlijk:

* de 1,5 meter-regel is nog steeds van kracht, ook buiten. Als je daar misschien zelf niet zo moeilijk in bent, bedenk dan altijd dat iemand met wie je praat misschien wel die 1,5 m wil aanhouden. Respect voor elkaars gewenste ruimte dus!

* Verder moeten we zoveel mogelijk registreren wie er op het park zijn geweest. De deelnemers aan het toernooi staan al geregistreerd via het toernooischema. Als je alleen komt kijken, noteer dan even je naam op de lijst op de statafel die je tegenkomt als je het park opkomt; net als vorig jaar dus. Verder dien je uiteraard thuis te blijven als je verkoudheids- of griepklachten hebt of als iemand in je huishouden koorts heeft.

Tenslotte: Het is al eerder gemeld, maar er kan alleen nog digitaal betaald worden. Contant betalen komt ook niet meer terug. Dus gebruik zoveel mogelijk je KNLTB-pas, want daar krijg je 10% korting op je consumpties. Opwaarderen kan aan de bar of via de KNIP app: https://help.twelve.eu/hc/nl/articles/115001948283-KNIP-app-Aan-de-slag-met-de-app

We wensen jullie allemaal heel veel plezier en mooi weer!

Met vriendelijke groet,

Bestuur LTC ’t Loo