Inschrijving Rijk Zwaan ’t Loo Open 2021 geopend

WIJ HEBBEN HÉÉL GOED NIEUWS!
Het bestuur heeft namelijk besloten om het Rijk Zwaan ’t Loo Open 2021 door te laten gaan!
Van 17 juli tm 25 juli staat ons sportpark in het teken van leuke tennispartijen tegen clubs uit de regio.

Superleuk, want hoewel we vorig jaar ons best hebben gedaan er wat van te maken dmv een clubtoernooi, gaat er natuurlijk niks boven het meten van je speelsterkte tegen spelers van andere clubs. Een écht open toernooi dus; wij als wedstrijdleiding kunnen niet wachten!

Je begrijpt dat we ons nog wel moeten houden aan een aantal Corona-maatregelen. We hebben daardoor het aantal wedstrijden flink moeten beperken en hebben ook wat regels rondom het publiek waar we ons aan moeten houden.

Maar het belangrijkste is; we mogen weer! De inschrijving is vanaf vandaag geopend en omdat we al laat zijn is de inschrijvingstermijn wat korter als je van ons gewend bent. Tevens bieden we je de mogelijkheid om voor maximaal 1 onderdeel in te schrijven. Dit om zoveel mogelijk spelers toe te kunnen laten.

Schrijf je dus voor 4 juli in via de onderstaande link:
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/

Hopelijk tot week 29! Met sportieve groeten,

Wedstrijdleiding Rijk Zwaan ’t Loo Open 2021