Klaas van der Eijk Bandenservice ClubDubbel 2021 komt eraan!

Beste tennistoppers, 

 

We hebben goed nieuws voor alle tennisliefhebbers van L.T.C. ’t Loo. De maatregelen rondom het Corona-virus worden langzaam versoepeld en dat betekent dat er steeds meer getennist kan worden. Bij deze kondigen wij dan ook de ‘’Klaas van der Eijk bandenservice ClubDubbel 2021’’ aan.

 

Het toernooi zal, onder voorbehoud, plaatsvinden van woensdag 30 juni t/m zondag 11 juli. Het toernooi zal alleen door kunnen gaan als de maatregelen vanuit de overheid dit toestaan. Op dit moment is tennissen in wedstrijdverband nog niet toegestaan maar we hebben goede hoop dat de maatregelen op 30 juni dusdanig versoepeld zijn dat dit weer mogelijk is.  

We willen iedereen de mogelijkheid geven om zich in te schrijven, en als de overheid de seinen op groen zet, dan kunnen wij direct starten met een gezellig toernooi! 

 

Het zal ongetwijfeld een ander toernooi worden dan dat jullie gewend zijn maar we willen er ondanks de corona-maatregelen een gezellig en leuk toernooi van maken.  De Klaas van der Eijk Bandenservice ClubDubbel 2021 vindt dit jaar plaats van woensdag 30 juni t/m zondag 11 juli en dat betekent:  

– Gegarandeerd 2 of 3 poule wedstrijden, ook als je de eerste verliest 

– Altijd mooi weer 

– Vakantie op eigen park, in eigen land (en je slaapt in je eigen bed, dat ligt toch het lekkerst) 

– Goede verzorging door personeel achter de bar, in de keuken, van de sponsor en meer! 

– Een goede reden om op tijd van je werk weg te gaan (eerste rondes starten om 18.00 uur) 

– Een goede reden om wat later naar je werk te gaan (de barmedewerkers houden van gezelschap) 

– Ben je niveau 7? Dan kun je kiezen tussen 7A (ervaren 7) of 7B (net aan 7) 

– Ben je 45+? We hebben een speciale poule voor je aangemaakt! – Maar uiteraard ben je ook vrij om met de ‘jonkies’ mee te doen. 

– Ben je heel goed? Voor de categorie 2 t/m 5 is het mogelijk om een partner van willekeurig niveau te kiezen: verras ons! 

 

Inschrijven kan via onderstaande link: 

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=E2EEC006-EE25-4A0F-BF63-20BF05121AB3  

 Wees er snel bij want 20 juni sluit de inschrijfperiode alweer, zodat de wedstrijdleiding de tijd heeft alle wedstrijden in de plannen. 

 

De Wedstrijdleiding LTC ’t Loo, Klaas van der Eijk Bandenservice ClubDubbel2021