Grote Schoonmaak

Grote Schoonmaak

Na steeds kijken naar de persconferenties wat voor nieuws er gebracht zou worden,  hebben we toch maar besloten om met de grote schoonmaak te beginnen. Na een oproep van Marian van Mil stroomden de aanmeldingen binnen. In plaats van tennissen op dinsdagmiddag gingen de dames in het clubgebouw aan de slag. Leuk om te zien hoe dat te werk ging. Ramen lappen, luxaflex schoonmaken, de hanglampen van stof ontdaan, stofzuigen en alles grondig nazien.

14.30 pauze voor een kopje koffie met een overheerlijke tompoes. Zo rond 15.00 uur ging er een groepje tennissen en anderen moesten oppassen.  De overigen gingen nog even door. De buitenbar is natuurlijk ook onderhanden genomen. Het uitgifteblad werd geschuurd en voorzien van een nieuwe laklaag door niemand minder dan JaapJan.  De maandag erna werd de buitenbar onderhanden genomen. Die werd grondig gepoetst en werd door de KC ingericht.

De horeca terrassen mogen weer beperkt open, helaas geldt dit nog niet voor de terrassen bij de sportaccommodaties. Dus ons terras blijft nog even gesloten.

Hopelijk kunnen we weer gauw genieten van een heerlijke versnapering op het terras.