Bar personeel gezocht

Na een lange tijd zonder dat de binnen- of buitenbar open kon, gaan er op dit moment goede berichten rond in Den Haag over vele versoepelingen. Aangezien wij allemaal staan te trappelen om weer een drankje te kunnen doen op de club wil ik jullie het volgende vragen:

Wij als Kantine Commissie zijn nog op zoek naar extra barpersoneel. We gaan binnenkort de roosters weer maken en komen wat mensen te kort.

Jullie als clubleden kunnen daar allemaal een rol in spelen.  Wellicht kunnen jullie in je eigen omgeving eens informeren naar de interesse om bij ons leuke KC-team als barmedewerker(ster) te komen werken. Het is overigens ook nog  een betaalde job! ? Je kunt natuurlijk ook jezelf aanmelden.

Geïnteresseerde kunnen zich melden bij Marcel Ham of Marcel van den Ende

Marcel Ham (ICT@ltc-tloo.nl of 06-53719739)

Marcel van den Ende (jovitec@caiway.nl of 06-41227059)