Wat een feest!

Woensdag 24 februari – een gezellige drukte op ons park – midden in de voorjaarsvakantie, staat een scheetzak met de hulk op de baan en tennist André Kuipers tegen een eland. De toevallige voorbijganger ziet dit vraagt zich af waar de feestmuziek vandaan komt… een verlaat carnavalstoernooi bleek de reden. 

Op een topdag, waar de confetti in de vorm van zonnestralen naar beneden bleef komen, werd er onder leiding van een kapitein, Superman en Koekiemonster begonnen met een grote polonaise daarna een fanatieke warming up. Tijdens het toernooi werd er gestreden om de dubbele dobbelsteen. De winnaar van de wedstrijd had een dubbele kans op geluk bij het Slangen- en ladder spel. 

Na in de ochtend gefeest te hebben met de rode tenniskids, was het in de middag de beurt aan de oranje en de groene kids. Waar de clowns, ninja’s, minions en pandaberen met net zoveel plezier hun toernooi afwerkten. Aan het einde een limo en een traktatie en de superdag was compleet! Helaas nog geen kamp, maar met het feest en gezelligheidsgehalte van deze groep gaat ook dat de komende jaren helemaal goed komen. 

 

groetjes de trainers van LTC ‘t Loo