Nieuwsbrief Tennisschool Sibma

De wintermaanden naderen het einde en de zomerlessen staan alweer bijna voor de deur. De ballonhal gaat er de eerste week van Maart weer af, waardoor we de eerste drie banen eindelijk weer kunnen benutten! We hebben al even niet mogen dubbelen, maar door versoepelingen mag vanaf 16 maart iedereen eindelijk weer twee tegen twee spelen. Dat is goed nieuws en wij als tennisschool hebben het vertrouwen dat vanaf eind maart de avondklok er hopelijk ook af gaat. 

 

De inschrijving voor de voorjaarslessen staat al even open (al een hoop inschrijvingen ontvangen!). Wij als tennisschool vragen iedereen om zich zo snel mogelijk in te schrijven zodat wij tijdig kunnen beginnen met de indeling van de groepen. Heb je dit dus nog niet gedaan, doe het dan meteen! De zomerlessen beginnen op maandag 29 maart.

Voor alle tennisliefhebbers (jeugd & senioren) die graag in het zomerseizoen ook weer tennislessen willen volgen, schrijf je dan nu in:

Inschrijfformulier jeugdzomer 2021 :

https://forms.gle/44UNMfNfTSQLXPax5

 

Inschrijfformulier senioren zomer 2021:

https://forms.gle/WouXP4tjHGxiAQsp8

 

De voorjaarscompetitie is helaas voorlopig uitgesteld tot mei …Om toch optimaal hierop voor te bereiden bieden wij als tennisschool ook dit jaar natuurlijk weer competitie trainingen aan. Een aantal weken scherp trainen in maart/april om de puntjes op de i te krijgen om te kunnen vlammen in het enkel- en/of dubbelspel!

 

Voor alle opties qua tijden en dagen neem dan contact op met Michel Sibma (06-50240258) of michel@sibmatennis.nl

 

Lees hier de hele nieuwsbrief