Maak kennis met tennis woensdag 31 maart!

Omdat wij als vereniging/tennisschool het motto “de jeugd heeft de toekomst” erg belangrijk vinden en willen blijven groeien met het aantal jeugdleden, organiseren wij woensdag 31 maart een “Maak kennis met tennis” middag voor basisschoolkinderen. 

Het is voor alle basisschoolkinderen vanaf groep 3. Neem je vriendje of vriendinnetje mee en beleef een hele leuke sportieve middag. Op deze middag wordt er gratis tennisles gegeven om kinderen enthousiast te krijgen voor het tennisspelletje. 

Na deze middag kan er worden ingeschreven voor een introductiecursus van 5 weken. De kosten voor deze 5 weken introductielessen bedragen € 30,-.  Materiaal of lidmaatschap hoeft voor deze lessen niet te worden aangeschaft. Na deze 5 lessen is het mogelijk om de lessen voort te zetten. 

Maak dus al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en klasgenootjes enthousiast en neem ze mee naar deze GRATIS middag! Schrijf je snel in!!! Opgeven kan via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJf7n6Hwhx0wlI5xKj3nKRGwHnECSeodgj8tZtSh8IPwW73g/viewform

Heb je vragen, mail dan naar zeestratentennis@hotmail.com