Vanaf 3 maart weer dubbelen voor jongeren tot en met 26 jaar!

Beste tennisvrienden,

Met ingang van 3 maart mogen jongeren tot en met 26 jaar weer dubbelen!

Tijdens de laatste corona persconferentie is er aangekondigd dat jong volwassenen tot en met 26 jaar verruimde mogelijkheden krijgen om te sporten. Dit betekent  dat zij vanaf 3 maart weer mogen dubbelen. Daarnaast kan er ook weer gedubbeld worden met 4 personen uit één huishouden.  We zullen beide verruimingen toestaan door de instellingen van ons afhangbord daarop aan te passen.

De versoepelingen voor een deel van onze leden kan leiden tot misbruik. Zo kan je natuurlijk heel bijdehand gaan reserveren onder een andere naam. En veel van jullie zijn, heel begrijpelijk, de regeltjes wel zat. Maar bedenk alsjeblieft dat jullie bestuur de regels niet verzint! Wij zijn echter wel verantwoordelijk voor de naleving.

We vertrouwen erop dat iedereen dat begrijpt en zo verstandig is om de regels goed na te leven. Indien wij een overtreding constateren, kan er een sanctie opgelegd worden in de vorm van een blokkering van je pas voor een bepaalde periode.

Voor eventuele vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen (voorzitter@ltc-tloo.nl).

Met vriendelijke groet,

Bestuur LTC ’t Loo