Nieuwsbrief Tennisschool Sibma

Door het toenemende aantal besmettingen besloot het kabinet alsnog een avondklok in te stellen waarbij wij als leraren tot max. 20.30 uur kunnen lesgeven. Om alle lesgroepen goed te bedienen, proberen wij altijd te denken in oplossingen. Een deel van de avondlessen die normaal tussen 21.00-23.00 uur zouden plaatsvinden werden bijna allemaal verplaatst naar een moment eerder op de dag of naar het weekend. Wij bedanken daarvoor ook alle leerlingen die hieraan hun fijne medewerking verlenen! Tevens willen we benadrukken dat de weergoden ons nog steeds enigszins goed gezind zijn en hebben we nog maar een enkele keer uitval gehad. Daar zijn we blij mee want al onze jeugdlessen worden door het sluiten van de ballonhal ook buiten gegeven.

 

Van 20 t/m 28 februari heeft onze jeugd voorjaarsvakantie, omdat een leuke wintersport of een andere vakantie/uitje er dit jaar niet echt in zit hebben wij besloten om de jeugdlessen door te laten gaan zodat wij (voor) op schema blijven lopen en bij eventuele regenlessen alles voor eind maart kunnen inhalen.

 

De eerste maand van 2021 is alweer voorbijgevlogen, normaal gesproken zouden vele leerlingen toe werken naar een mooie voorjaarscompetitie…deze staat nu nog even op losse schroeven…maar stel je nou voor dat we binnen nu en een paar weken weer mogen dubbelen en de maatregelen voorzichtig weer wat versoepeld worden! Om nou toch zeker weten voorbereid te zijn op de competitie bieden wij als tennisschool natuurlijk weer competitie trainingen aan. Een aantal weken scherp trainen om de puntjes op de i te krijgen om te kunnen vlammen in het enkel- en/of dubbelspel! Voor alle opties qua tijden en dagen neem dan contact op met Michel Sibma (06-50240258) of één van de andere trainers.  Lees hier verder