Nieuwe maatregelen LTC ’t Loo ivm avondklok

Beste tennisvrienden,

De overheid heeft  een avondklok ingesteld vanaf 21:00 uur m.i.v. zaterdag 23 januari.

Dit betekent voor ’t Loo het volgende:

Er kan m.i.v. zondag a.s. vrijgespeeld en les gegeven worden tot 20:30 uur (op zaterdagen gaat het park om 19:00 uur dicht). Vervolgens wordt het park afgesloten en kan iedereen op tijd thuis zijn. Om er voor te zorgen dat we vanaf 19:00 uur nog twee rondjes kunnen doen, mag je vanaf 19:00 alleen reserveren om 19:00 uur en 19:45 uur. We doen een dringend beroep op iedereen om alleen te reserveren op die tijden. Dus niet om 19:30 bijvoorbeeld, want die reservering halen we er dan uit.

Degenen die normaal gesproken na 20:30 uur les hebben, worden door de leraren benaderd en krijgen een alternatief voorgesteld, bijvoorbeeld in het weekend overdag. Met wat flexibiliteit kan er vast wel veel omgezet worden.

Voor eventuele vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen (voorzitter@ltc-tloo.nl).

Houd vol en blijf gezond!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur LTC ’t Loo