Oliebollen Jeugdtoernooi oudejaarsdag 2020

De Gemeente Westland heeft de afgelopen weken contact gehad met verschillende sportverenigingen met de vraag of er tijdens oudejaarsdag leuke sportactiviteiten georganiseerd konden worden voor de jeugd. De jeugdcommissie en de tennisschool hebben deze kans met beide handen aangegrepen en hier een tof oliebollen toernooi van gemaakt! Een inschrijfformulier werd gedeeld via de mail, de WhatsApp en Facebook. 

 

Jeugd van 6 t/m 17 jaar kon zich hiervoor inschrijven en het maakte niet uit of je op tennis zat of dat je gewoon lekker met een vriendje of vriendinnetje mee wilde doen. Op 31 december deden +-95 tenniskids mee! De (zonnige!) dag werd verdeeld in tijdsblokken en er werd getennist met leeftijdsgenoten. 

 

Van 9.30-10.30 mocht de jongste jeugd in tenniskids “Rood” (6 t/m 8 jaar) aftrappen, daarna volgde (10.45-12.15) kids die met de “Oranje” bal tennissen (8 t/m 10 jaar) om door te gaan met de groene bal toppers (10 t/m 12 jaar) van 13.00-14.30 en we sloten deze top dag af met de oudste groep (12 t/m 17 jaar), de junioren van 14.45-16.30. Het oliebollen toernooi bestond voornamelijk uit onderlinge wedstrijden, startende met een intensieve warming up en als afsluiter een leuk eindspel. Na elke ronde was er tijd voor een lekkere oliebol met chocolade melk! 

 

Leuk was ook dat onze burgemeester Bouke Arends een kijkje kwam nemen en dat hij de tijd nam voor een gezellig praatje (wij hebben hem nog even herinnerd hoe belangrijk een uitbreiding van ons tennispark zou zijn!!!). Iedereen bedankt voor zijn/haar deelname aan deze geslaagde dag! Dit oliebollen toernooi is zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk de foto’s