Nieuwsbrief Tennisschool Sibma januari 2021

Als tennisschool hebben wij alweer “afgetrapt” en de eerste tennislessen van 2021 zijn gegeven. Vanaf 4 januari starten alle reguliere tennislessen weer. Door de nieuwe maatregelen vragen wij hiervoor jullie medewerking en willen wij de leerlingen ook bedanken voor het vertrouwen van afgelopen jaar!

De komende weken zal er in een aangepaste vorm gelest worden; de jeugd gaat ook buiten lessen omdat de ballonhal helaas gesloten is, de zondagselectie vervolgt ook haar lessen buiten en alle volwassen leerlingen lessen met 2 personen exclusief leraar op 1 baan (op dal momenten vragen wij de leerlingen zelf een tweede baan te reserveren waardoor er wel met 4 personen op 2 banen getennist kan worden).

Normaal gesproken hebben wij binnen de eerste drie maanden van het nieuwe jaar altijd leuke activiteiten (mini kamp, Kids day ABN AMRO toernooi, groot kamp) voor de jeugd op de agenda staan. Het is tot op heden helaas nog altijd onzeker of deze hun doorgang kunnen vinden. Binnen verschillende sociale media kanalen worden jullie hiervan altijd op de hoogte gehouden. Lees hier de nieuwsbrief verder