Zijn je gegevens nog up-to-date

Ben je onlangs verhuisd? Wil je deze nieuwsbrief of ander nieuws op een andere e-mail adres ontvangen? Is je IBAN veranderd of zijn er andere wijzigingen. Geef dit alsjeblieft door aan onze ledenadministratie.

Dit kan je doen door te mailen naar ledenadministratie@ltc-tloo.nl en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Wil je ook dat je foto op de tennispas up to date is en lijkt op je huidige gezicht? Mail dan een nieuwe foto naar ons en je kan “herkenbaar” het nieuwe tennisseizoen gaan. Hier de instructies om je foto op je tennispas te wijzigen.

PS: Wist je dat je met je KNLTB tennispas bij de bar kan betalen? Je ontvangt dan 10% op wat je koopt. Om te kunnen betalen heb je wel een saldo nodig op je KNLTB pas. Je kan dit doen door je pas op te waarderen bij de bar. Maar wist je dat je dit ook kan doen via de KNIP app. Deze app kan je downloaden en koppelen aan je bankrekening. Je kan dan op elk moment je saldo opwaarderen. De minimum waardering bedraagt €25,00.