Nieuwsbrief Tennisschool Sibma december

Het aantal corona besmettingen blijft helaas nog steeds een beetje hetzelfde in de tweede golf, gelukkig heeft het kabinet besloten om voorlopig geen extra maatregelen op te leggen om bijvoorbeeld ook weer bij de tennis extra regels in te voeren. Tot nu toe hebben wij het gehele corona tennisjaar ook nog niet veel hinder mogen ondervinden van slecht weer, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en liggen dan ook goed op schema met alle tennislessen.

 

Onze populaire jaarlijkse georganiseerde evenementen zoals het mini tenniskamp, Kids Day bij het ABN AMRO tennistoernooi, het oliebollentoernooi en het grote kamp staan nog op losse schroeven om hun doorgang te vinden. Vanuit de tennisschool hebben wij absoluut nog geen idee wat er wel of niet door kan gaan in het nieuwe jaar. In de volgende nieuwsbrief hopen wij hierover meer te kunnen vertellen. Het zou tof zijn al kan er iets georganiseerd worden, we wachten af!

 

Ook voor de trainers geldt dat zij elk jaar cursussen blijven doen om zichzelf te blijven ontwikkelen, dit is altijd een breed scala van bijscholing bijvoorbeeld op het gebied van techniek, tactiek, fysiek en op het mentale vlak binnen tennis. Deze bijscholingen worden dit jaar voornamelijk online gegeven, zo had de KNLTB deze maand een speciale digitale week van de tennisleraar waarin er veel keuze was aan online bijscholing! Wij willen door altijd te blijven leren van jullie nog een betere tennisser maken!

 

Nog één belangrijk puntje van aandacht voor onze leerlingen: in het halletje bij het betreden van de kantine hangt een “inhaalformulier”, dit is een schema waar u een les op kunt schrijven als het een keer niet uit komt om te lessen. Als u een keer niet bij een les kunt zijn schrijf deze aub op, ziet u een les die is weggegeven is schrijft u zich dan daar voor in. Dan kunt u binnen een ander lesgroepje de les in halen. Datum, naam en niveau moeten worden ingevuld. Probeer dus altijd uw les op te schrijven als het niet lukt om te komen, waardoor er ruimte is om lessen in te halen. Heeft u vragen hierover, bericht de trainers even.

 

De trainers wensen iedereen alvast een sportief en gezond 2021! Hopelijk wordt 2021 in veel opzichten een leuker jaar!

 

Lees hier de hele nieuwsbrief van december.