Opbrengst RABO Clubsupport 

Via de Rabobank Clubsupport actie hebben we als LTC ’t Loo een prachtig bedrag van € 3.119,42 mogen ontvangen. Wat een super resultaat!!!!

Vanaf deze plek willen we jullie enorm bedanken voor jullie stemmen. Echt fantastisch! In deze moeilijke en roerige tijden kunnen wij als vereniging deze financiële steun goed gebruiken.

Als LTC ’t Loo zullen we de opbrengst gebruiken voor het verduurzamen van ons park. Als tennisvereniging willen we alle leden, van jong tot oud, op een leuke en sociale manier laten sporten. Dit willen we op een zo duurzame klimaatvriendelijke manier doen. Vorige maand heeft de ALV het bestuur toestemming gegeven voor het aanleggen van 170 zonnepanelen. Deze zullen op het clubhuis en berging worden geplaatst. Ook willen we de elektrische installaties vernieuwen, zodat deze ook duurzaam worden.

Door de panelen zullen we na aanleg van LED-verlichting nog een stap verder gaan in het verduurzamen van ons tennispark. Hierdoor zullen we voor een groot deel zelfvoorzienend worden in ons energielevering en leveren we een positieve bijdrage aan ons leefklimaat en aan de samenleving.

We hopen volgend jaar weer op jullie steun te mogen rekenen! Vanaf deze plek willen wij ook Rabobank Westland enorm bedanken voor hun steun en deze fantastische jaarlijkse actie. Het is een super initiatief van deze lokale bank die daarmee veel lokale verenigingen een broodnodig steuntje in de rug geeft. Rabo bedankt!