Nieuwsbrief Tennisschool Sibma november 2020

De eerste maand van de winterlessen zit er op, het weer was tot nu toe redelijk tot goed maar we zien nu ook dat de voorspellingen neigen naar het oer-Hollandse herfstweer: meer regen en wind. Maar wij slaan hier ons wel doorheen ;-)!

Onze jeugdleden, die zich hebben ingeschreven om weer lekker in de winter door te trainen hebben we voor tenminste één keer in de week kunnen plaatsen in de ballonhal. Mede doordat de vereniging geen baanhuur rekent voor de jeugdleden, schreef er weer een heel groot aantal in! De periode voor de jeugd bestaat uit totaal 20 weken training, in de vakanties kunnen zij gebruik maken van hun lesdag en -tijd om vrij te spelen. Binnen enkele lesgroepen is nog ruimte deze winter. Dus als kinderen nog een 2e keer willen trainen of als een vriendje of vriendinnetje een keer kennis wil maken met tennis, kan dat natuurlijk altijd. Neem dan contact op met Michel Sibma.

Nu de competitie ten einde is, start de seniorenselectie met de wintertrainingen om straks in april weer te kunnen gaan vlammen. Vanaf 1 november staat er echter een andere trainer voor de groep. Erwin Zeestraten is jarenlang het gezicht geweest als trainer voor de seniorenselectie, maar heeft enige maanden geleden aangegeven dat hij stopt met de trainingen aan deze groep. Gelukkig heeft de tennisschool het intern kunnen invullen door Jurren van Vondelen naar voren te schuiven als de nieuwe trainer van de seniorenselectie.

Lees via deze link de hele nieuwsbrief: https://www.sibmatennis.nl/index.php/nieuws/206-nieuwsbrief-november-2020