Nieuwe maatregelen vanaf 5 november

Helaas moeten we jullie toch weer melden dat er nieuwe beperkingen zijn opgelegd door de overheid, die ook voor ons als tennissers gevolgen hebben.

Vanaf donderdag 5 november mag er niet meer gedubbeld worden. Dit geldt zowel voor het vrijspelen buiten als voor het spelen in de hal. Ook voor de tennislessen geldt dat er alleen nog met twee spelers (plus de trainer) per baan gelest mag worden. Helaas kan de donderdagavondcompetitie de komende twee weken dus ook niet doorgaan. 

Voor de jeugd t/m 17 jaar verandert er niets. Zij mogen wel blijven dubbelen.

Deze extra maatregelen gelden voorlopig voor de komende twee weken, waarna ze automatisch weer komen te vervallen. Of dat ook echt zo is, moeten we nog afwachten maar we zullen jullie uiteraard  tijdig op de hoogte stellen wanneer we weer wel kunnen gaan dubbelen.

Voor eventuele vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen (voorzitter@ltc-tloo.nl).