Nieuwsbrief Tennisschool Sibma oktober 2020

Dit zomerseizoen was net even iets anders dan de voorafgaande jaren. Door alles omtrent het corona virus moest er later worden begonnen met alle zomerlessen. Jeugd groepen mochten uiteindelijk twee weken eerder beginnen dan volwassen leerlingen. Ondanks alle maatregelen hebben wij als tennisschool alle tennislessen kunnen aanbieden en gelukkig waren daarbij de weergoden ons goed gezind de afgelopen maanden! 

Een einde van een tennisseizoen betekent ook weer voorbereidingen treffen op het nieuwe seizoen. Met een record aantal jeugd aanmeldingen voor de winterlessen werd het een uitdagende puzzel om iedereen een fijne tijd/dag en leuke tennisgroep aan te bieden. We proberen aan iedereen zijn/haar wensen te voldoen, maar met de vele verhinderingen door bijvoorbeeld andere sporten of middelbare school is dat soms best moeilijk…door een voorlopige indeling te maken en deze via de e-mail naar alle ouders te sturen is er altijd nog mogelijkheid van schuiven naar een ander groepje of dag/tijdstip van de les. Maar natuurlijk vallen alle puzzelstukjes altijd op hun plek en kunnen we maandag 5 oktober beginnen met de reguliere winterlessen voor jeugd en volwassenen. Alle leerlingen weten hun lesgroep en -tijd en bij welke leraar zij gaan trainen.

 

Omdat er weer veel leerlingen komen lessen zijn er voor het winterseizoen nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Overdag is er op bepaalde dagen nog ruimte (ochtend/middag) en zaterdag- en zondagochtend zijn er nog opties voor het volgen van tennisles. Vanaf begin 2021 zullen van bepaalde groepen de lessenreeks af lopen, informeer op tijd of er eventueel ruimte is in de avond om te lessen. Ter voorbereiding van de voorjaarscompetitie 2021 zullen we in het nieuwe jaar ook weer competitie trainingen aanbieden (wedstrijd gericht trainen om klaar te zijn voor de start van de competitie).  Lees hier de hele nieuwsbrief en hoe je je kan opgeven voor tennisles.