RABO Clubsupport helpt ’t Loo verder te verduurzamen

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo Clubsupport! en jouw stem is geld waard. Tot en met 25 oktober kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen voor jouw vereniging. Kunnen we als ’t Loo rekenen op die van jou??

Als tennisvereniging willen we alle leden, van jong tot oud, op een leuke en sociale manier laten sporten. Dit willen we op een zo duurzame klimaatvriendelijke manier doen. Vorige maand heeft de ALV het bestuur toestemming gegeven voor het aanleggen van 170 zonnepanelen. Deze zullen op het clubhuis en berging worden geplaats. Ook willen we de elektrische installaties vernieuwen, zodat deze ook duurzaam worden.

Door de panelen zullen we na aanleg van LED-verlichting nog een stap verder gaan in het verduurzamen van ons tennispark. Hierdoor zullen we voor een groot deel zelfvoorzienend worden in ons energielevering en leveren we een positieve bijdrage aan ons leefklimaat en aan de samenleving.

Wil je ons steunen om dit doel te behalen? Breng dan je stem voor 26 oktober uit op Lierse Tennis Club LTC ’t Loo.

Elke stem is goud waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/stemmen

Bedankt alvast voor je steun!!!