Update nieuwe maatregelen Covid19 vanaf 29-9

Helaas weer nieuwe maatregelen m.b.t. de corona-aanpak. Dit keer moeten alle sportkantines sluiten, dus ook ons clubhuis d’Ouwe Woerd.

Hebben we net een tent laten plaatsen over het terras, mogen we hem niet gebruiken. Want ook de tent moet gezien worden als kantine. We mogen nog wel gebruik maken van de toiletten en de kleedkamers, en we mogen ook gewoon door de kantine naar de ballonhal. Maar we mogen er dus niet blijven hangen, net als dit voorjaar dus. 

Gelukkig mogen we nog wel tennissen! Vrijspelen en lessen zijn gewoon op de normale manier mogelijk. En ook de competities gaan door, al zal dat wel heel anders zijn nu we niet met de tegenstander een bakkie en een drankje kunnen doen. De teamcaptains krijgen apart bericht over het één en ander. De wedstrijden voor de wintercompetitie gaan ook door. Ook hier geldt echter dat het drankje na even niet kan. 

De maatregelen zijn voorlopig voor drie weken afgekondigd. Laten we hopen dat we weer zo snel mogelijk onze kantine (en de tent) kunnen openen!  Want wij komen natuurlijk ook liever met goed nieuws in plaat van het telkens over nieuwe regels te moeten hebben. 

 

We wensen jullie een goede gezondheid maar ook gewoon veel plezier op de tennisbaan!