Parkregels LTC ’t Loo ivm Covid19

Parkregels LTC ’t Loo ivm Covid19

Eerst de zaken die altijd gelden. Belangrijkste dingen die beter moeten:

  • niet staan op terras of in kantine
  • niet slepen met tafels en stoelen
  • voldoende afstand houden van elkaar

We gaan jullie er ook op aanspreken als je je niet aan deze regels houdt. 

 

Wat nieuw is, zijn de gezondheidscheck en de registratie. Bij de ingangen van terras en kantine hangt een QR-code. Deze kun je scannen met de camera op je telefoon. Vervolgens beantwoord je de vragen en bij een groen duimpje kun je verder. Deze moet door zowel spelers als bezoekers worden gedaan, maar als je met een groepje bent, kan één persoon dit doen voor de hele groep. 

Vervolgens de registratie; als je een baan gereserveerd hebt of je doet die dag mee aan een toernooi of competitie, hoef je je niet te registeren, want daarvoor gebruiken we dan de baan-, toernooi- of competitie-administratie. Als je als bezoeker komt, vragen we je om, per groep, je naam te noteren op de lijst bij de bar. 

 

Dan de maatregelen om druktes te voorkomen per toernooi of competitie:

Eetcafé De Witte Clubkampioenschappen Mix: alleen leden van ’t Loo zijn welkom op het park. We gaan bij de ingang controleren of bezoekers lid zijn van ’t Loo.

Competities senioren zaterdag en zondag: Alleen eigen spelers en gastspelers zijn welkom. Hier dus geen toeschouwers welkom i.v.m. capaciteit van kantine en tent. Als je uit hebt gespeeld, ben je daarna wel welkom op het park

Competities Dames overdag (niet in het weekend) en vrijdagavond: alle toeschouwers zijn welkom.

Competitie jeugd: Alleen kinderen en de ouders van deelnemende kinderen  zijn welkom op het park.

Zolang het mooi weer is, zullen we gebruik blijven maken van het terras. Bij minder weer mag je echter ook gewoon binnen gaan zitten. Als het echt niet meer kan, gaan we de binnenbar weer openen. In de kantine zullen we nog strenger de afstandregels gaan handhaven. We weten tenslotte allemaal wat de gevaren zijn van het binnen te dicht op elkaar zitten. De capaciteit van de kantine is dan zeer beperkt en daarom is besloten om per 1 oktober een tent te plaatsen over het terras. Dit wordt dan extra kantine-ruimte (en is dan dus geen terras meer). Deze tent blijft in principe staan tot 1 april volgend jaar. 

Bestuur LTC ’t Loo