KNLTB Competitie van start

De competitie, die vanwege corona niet in de maanden april en mei gespeeld kon worden, zal uiteindelijk op zondag 6 september van start gaan. Aan de uitgestelde voorjaarscompetitie zullen vanuit onze vereniging maar liefst 58 teams deelnemen. Zeker in het weekend zal het een drukke boel worden op ons tennispark.

Zoals reeds eerder vanuit het bestuur gecommuniceerd is er vanwege de verwachtte drukte besloten om geen toeschouwers toe te staan tijdens de competitiedagen in het weekend. Hiermee hopen we de deelnemende competitiespelers ruimte te bieden om zich goed aan de algemene corona maatregelen te kunnen houden. Zeker als straks de weersomstandigheden wat herfstachtiger gaan worden en we meer gebruik gaan maken van de kantine zullen de regels nog strikter opgevolgd moeten worden. Op de doordeweekse speeldagen is het qua deelname iets minder druk. Hierdoor is hier nog wel publiek welkom. Bij de jeugdcompetitie op zondag zijn overigens ouders nog wel welkom om hun eigen kind aan te moedigen.

Ondanks alle maatregelen hopen we er met z’n allen een geslaagde competitie van te maken.

Voor nu wensen wij alle deelnemende teams alvast heel veel plezier en succes.