Inschrijven Eetcafé de Witte Club Mixtoernooi 2020

Het single toernooi is alweer even achter de rug en momenteel loopt de club dubbel onder tropische taferelen richting de finale. We zijn nu letterlijk en figuurlijk warm gedraaid.. tijd voor de aankondiging van…

… het EETCAFE DE WITTE – MIX TOERNOOI georganiseerd bij tennisvereniging ’t Loo in De Lier, van 31 augustus t/m 11 september 2020

Met trots presenteren wij de slogan voor dit jaar;

“Er is veel onzeker in deze bijzondere tijd..  gelukkig biedt het Eetcafe De Witte Mix toernooi veel ontspanning en gezelligheid”

De organisatie zal weer zorgen voor de best mogelijke condities om er een sportief, gezellig en bovenal veilig toernooi van te maken. Zorg jij dat je samen met je partner verzekerd bent van een inschrijving?? Wees er dan snel bij, want na de “feestweek” op zaterdag 22 augustus sluiten de loketten.

Dan hebben we er in ieder geval samen alles aan gedaan om er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van te maken!