Aankondiging Clubkampioenschappen Senioren (60+)

Beste Senioren (60+ tennissers) van ‘t Loo.

 

Let op! Wij gaan als senioren geschiedenis schrijven voor onze tennisvereniging! Seniorlid ben je reeds bij de leeftijd van 18 jaar, maar hier gaat het om onze 245 echte seniorleden.

Van maandag 31 augustus t/m vrijdag 11 september worden de clubkampioenschappen voor de mix gehouden. Al jaren is de ervaring dat hieraan weinig tot bijna geen 60 plussers aan meedoen. Daarom gaan we voor deze belangrijke doelgroep apart de kampioenschappen organiseren. En wel overdag, gelijktijdig met de mix, dus ook van 31/8 t/m 11/9.

Een definitief schema kunnen wij nog niet geven, want in dezelfde periode vinden er nog andere activiteiten plaats.

Alles is afhankelijk hoeveel aanmeldingen er binnenkomen, maar wij verwachten dat gedurende die periode overdag voldoende uren vrij blijven om onze eerste senioren clubkampioenschappen te kunnen houden.

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag al kunt doen en geef je op voor dit gezellige toernooi. Je kunt je opgeven door HIER te klikken. Mocht het echt niet lukken om je via de site op te geven, dan kan dit ook via sc@ltc-tloo.nl met vermelding van:

 

Naam:

Speelsterkte:

Onderdeel:

o Mix met zelfgekozen partner

o Mix met een door de wedstrijdleiding aangewezen partner

of: (voor beide onderdelen inschrijven kan dus niet!)

o Dubbel met zelf gekozen partner

o Dubbel met een door de wedstrijdleiding aangewezen partner

 

Vriendelijke groet, de organisatie,

Hetty van der Zwan

Anneke Rovers

Hans Otto

Paul van Deventer