Hou je aan de horeca regels!

Wat is het weer ouderwets gezellig en druk op het tennispark! Geweldig natuurlijk, maar tegelijkertijd maken wij ons wel zorgen over het al dan niet naleven van de regels die ook voor ons als tennisclub gelden.

Bij de heropening van de bar en het terras hebben we als bestuur de regels gecommuniceerd die aan ons zijn opgelegd door de diverse overheden. Je kunt ze hier nog eens nalezen, maar ze hangen ook op het park. Wij hebben ze dus niet zelf verzonnen, maar als bestuur zijn we wel verantwoordelijk en daar hebben we zelfs een verklaring voor moeten ondertekenen! We hebben toen ook aan jullie gemeld dat wij (bestuur en kantinevrijwilligers) niet als politieagent willen gaan optreden, maar dat we van jullie een beetje discipline vragen.  Helaas merken we dat dit blijkbaar erg moeilijk is. We zien bijvoorbeeld  dat mensen erg dicht bij elkaar zitten (met meer dan twee personen) en dat men ook blijft staan op het terras.

We vragen jullie nogmaals om je zo goed mogelijk aan de regels te houden. Verspreid je bijvoorbeeld wat meer over de ruimte die gecreëerd is. Je mag zelfs binnen gaan zitten, want de kantine is geen verboden terrein meer. We zien ook best veel mensen die geen lid zijn, maar afkomen op de gezelligheid. Dat is op zich niet verboden, maar we vragen jullie toch om niet je hele vriendengroep uit te nodigen op ons park, zodat de ruimte beschikbaar is voor jullie als leden. Alternatief is, dat we aan de poort gaan controleren wie er wel en niet naar binnen mogen. Maar dat willen we toch niet laten gebeuren bij ’t Loo?

Hopelijk gaan we nu niet roepen dat het nu eenmaal overal zo gaat en gaan we ook niet wijzen naar wat ‘die ander’ allemaal niet goed doet; laten we vooral naar ons zelf kijken, onze eigen verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat we als club niet in de problemen komen. Dan kan het, ook in deze gekke tijden, nog heel gezellig blijven  bij ’t Loo!

Alvast bedankt en heel veel tennisplezier!