Nieuwsbrief Tennisschool Sibma juli 2020

De afgelopen weken hebben we prima weer gehad om alle tennislessen te kunnen verzorgen en dit betekende gelukkig bijna geen uitval van trainingen. De laatste volle week van juni was er één met veel zon en warmte, temperaturen liepen soms op tot boven de 30 graden en om vooral de jeugd een verkoelende training te geven werd de tennisles gecombineerd met leuke waterspellen! De laatste paar trainingsweken van het eerste deel van de zomerlessen zijn ingegaan en de reguliere trainingen lopen tot en met 17 juli. 

Voor onze jeugdtopper organiseren wij in de laatste week van de zomervakantie onze welbekende “tennisweek”. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus zijn er 5 ochtenden gevuld met heel veel tennis en spelletjes. Binnen deze trainingsweek wordt er gewerkt aan techniek, tactiek en natuurlijk de conditie. Hierbij gebruiken wij het ballenkanon, de snelheidsmeter en verschillende andere materialen om de kinderen te vermaken en te trainen. Schrijf je hier in voor deze “tennisweek” 

Lees de nieuwsbrief hier verder