Terras en kantine gaan weer open!!

Eindelijk! We mogen per 1 juli weer een drankje nuttigen na het tennissen. Dan mogen alle sportclubs namelijk hun kantines en terrassen weer openen. We komen hiermee weer een stapje dichter bij het ‘normale’ Loo-gevoel van sportieve gezelligheid. Want sportief kunnen we al een tijdje aan de gang, maar het daarna meteen weer naar huis gaan, voelt nog steeds erg vreemd.

Als tennisvereniging moeten we op het terras en in de kantine aan dezelfde regels voldoen als de horeca. Op het terras is er dus wat meer mogelijk dan in de kantine. Daarom zullen we zoveel mogelijk de buitenbar openen en pas als het echt niet anders kan, verhuizen we naar binnen. Zoals dat ook het geval is bij de horeca moeten we ons als bezoekers houden aan een aantal regels. Deze vind je hier. We vragen jullie dringend deze goed door te lezen en je hier ook aan te houden.

Wij als bestuurs- en kantinevrijwilligers  willen en zullen niet voor politieagent gaan spelen. Pas als het echt uit de hand loopt, zullen we moeten ingrijpen; bijvoorbeeld als het echt te druk wordt. Maar we weten inmiddels dat jullie je over het algemeen keurig houden aan alle richtlijnen op het park en daar rekenen we nu ook weer op. En laten we eerlijk zijn, zo moeilijk is het toch allemaal niet om een beetje afstand te houden (ook niet na een paar consumpties)?

We hopen jullie snel te zien op het terras (of op de baan natuurlijk)!

Het bestuur