Bowling Westland Clubkampioenschappen Single

Heb jij ook weer zo’n zin om echte wedstrijden te spelen? Dat kan binnenkort, want de Bowling Westland clubkampioenschappen single worden georganiseerd van vrijdag 10 juli tot en met zondag 19 juli.

In meerdere opzichten zal het een uniek toernooi worden….

  • Het is het eerste toernooi in het Corona tijdperk. Voor zowel de organisatie als het bestuur zal het dan nog een beetje zoeken zijn naar hoe we dat allemaal kunnen vormgeven met alle maatregelen die van kracht zijn, maar met een beetje flexibiliteit van de deelnemers wordt het gewoon een super leuk toernooi.
  • Normaal gesproken organiseren we tijdens de toernooien ook nog een BBQ of een feestavond. Dat kunnen we nu helaas niet doen, omdat het dan teveel een evenement (te druk) wordt, en dat mag nu eenmaal niet. Maar het belooft een mooie zomer te worden en dan is het op ons terras sowieso altijd gezellig als we na de wedstrijd met elkaar een drankje kunnen doen.
  • Het is voor zover wij weten de eerste keer dat de clubkampioenschappen single los georganiseerd worden. Dat doen we vooral om meerdere toernooien te kunnen houden nu veel mensen niet  met vakantie gaan. Door het wegvallen van het open toernooi, omdat de KNLTB nog geen open toernooien toestaat, is er ruimte ontstaan om dit toernooi te organiseren.
  • Iedereen speelt minimaal 2 wedstrijden. Het toernooi zal gespeeld worden volgens een afvalschema. Bij het verlies van je eerste wedstrijd heb je altijd nog een kans in de verliezersronde.

 

Kortom, het zal een toernooi worden wat je echt niet mag missen. Schrijf je vandaag nog in door HIER te klikken. Wees er snel bij want, vol=vol!!

 

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 28 juni.