Open dag voor de jeugd bij LTC ’t Loo!

Vanwege alle perikelen en het sluiten van ons tennispark kon de open dag in maart niet doorgaan.

Maar dit bleek voor de open dag een enorme kans. Een paar aanpassingen in het draaiboek, o.a. het online aanmelden van tevoren, ook middelbare scholieren de kans geven (die zaten ook maar thuis) en het indelen op een vaste tijd van de kinderen waren de nieuwe ideeën. De vorm van de training was wat anders, met een uur lang training van 2 trainers. Alles onder goede hulp en begeleiding van de Corona-coördinatoren. En daarna was het afwachten hoeveel kinderen zich zouden aanmelden. De redactie had de open dag via de social media kanalen en de website goed aangeprezen en niet voor niks.

Alle verwachtingen zijn overtroffen, uiteindelijk hebben we op deze dag ruim 60 kinderen kennis laten maken met tennis.

 

En dat ook de kinderen het een succes vonden bleek wel uit de vele aanmeldingen voor de introductielessen. We zijn begonnen met 45 potentiële nieuwe leden, maar hun enthousiasme sloeg over op vriendjes en vriendinnetjes, dit zorgt ervoor dat we nu al met 55 kinderen de introductielessen doen.

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. 

Dankzij de hulp van verschillende vrijwilligers hebben we van een kans een mooi succes gemaakt.