Update Jeugdcompetitie

Hier weer eens een berichtje van de jeugdcommissie in deze Coronatijd waarin we een aantal weken niet hebben kunnen tennissen, waardoor het kamp niet door kon gaan en waardoor ook de competitie niet door kon gaan. Gelukkig kunnen jullie als jeugd vanaf 28 april weer trainen en vanaf 6 mei ook weer vrij spelen.
Voor de competitie heeft de KNLTB besloten dat de gehele voorjaarscompetitie wordt verplaats naar het najaar. Voor Groen betekent dit dat deze gespeeld zal gaan worden van 06 september tot en met 18 oktober. De Junioren beginnen een weekje later en spelen van 13 september tot en met 25 oktober. Voor beide groepen zijn de inhaaldagen 1, 8 en 15 november. Voor Rood en Oranje (Kia Tenniskidz) zijn de data 6 september tot en met 4 oktober en inhaaldagen op 11 en 18 oktober en 1 november.
Had je je opgegeven voor de voorjaarscompetitie dan gaan wij ervan uit dat jullie allemaal weer meedoen en dat we de meeste teamindelingen kunnen handhaven. Wel vragen we jullie om je opnieuw in te schrijven via deze link. Zou je dit direct na ontvangst van deze mail willen doen (maar uiterlijk op 12 juni)?  Dit omdat ook wij  als JC maar heel kort de tijd hebben om alles te regelen.
Mocht je nu al weten dat je dan niet mee kan doen, stuur dan alvast een berichtje naar JC@ltc-tloo.nl met als onderwerp: Najaarscompetitie + naam + kan niet meedoen.  Bij het definitief indelen weten wij dan dat je je niet bent vergeten op te geven, maar dat je niet kan.
Deed je niet mee met de voorjaarscompetitie maar wil je nu wel graag meedoen, wat natuurlijk hartstikke leuk is, schrijf je dan nu direct in via deze link. Ook hier geldt dat de inschrijving op 12 juni sluit.
Voor nu hopen we dat jullie allemaal weer lekker gaan trainen en vrij tennissen zodat we straks in het najaar weer mooie partijen kunnen zien.