Update 20 mei: Iedereen kan ook gaan dubbelen

Goed nieuws! We mogen nu, per direct, ook weer dubbelen met leden die niet uit hetzelfde huishouden komen. Dit zou eerst pas per 1 juni mogen maar is dus nu al toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB. De RIVM-richtlijnen blijven natuurlijk wel van kracht; dus ook bij het dubbelen geldt de 1,5 meter regel, net als op het hele park natuurlijk. Gebruik ook alleen gemarkeerde ballen en lees nog eens de Instructies vrijspelen en lessen volwassenen We willen jullie ook nogmaals vragen om, als je een keer doordeweeks in de avond gespeeld hebt, de tweede keer zoveel mogelijk overdag of in het weekend te gaan spelen. Dan benutten we zoveel mogelijk alle beschikbare tijden en wordt de druk op de avonden niet te groot.

We willen natuurlijk ook graag dat het terras weer open kan. Helaas is dit nu nog niet mogelijk, omdat alle sportkantines en terrassen tot 1 september gesloten moeten blijven. Maar we zijn wel aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn voor onze specifieke situatie (buitenbar bijvoorbeeld). We doen daarvoor uiteraard onze stinkende best!

 

Met vriendelijke groet,

 

Cor van Staalduinen