Update 15 mei: vrijspelen voor alle leden

Beste  tennisvrienden,

Hier zijn we weer! We hebben deze week gevolgd hoe druk het was op het park. Dat viel reuze mee (of tegen?). Daarom kun je vanaf nu twee keer per week reserveren (leden die les nemen, kunnen nu dus ook nog één keer vrij tennissen). Zoals in de vorige update ook al gezegd: je kunt nu ook een dubbel reserveren via de Clubapp. Een dubbel moet nog wel steeds uit hetzelfde huishouden komen.

We willen jullie wel vragen om, als je een keer doordeweeks in de avond gespeeld hebt, de tweede keer zoveel mogelijk overdag of in het weekend te gaan spelen. Dan benutten we zoveel mogelijk alle beschikbare tijden en wordt de druk op de avonden niet te groot.

Uiteraard dien je alle instructies op te volgen die te maken hebben met de maatregelen door het COVID-19 virus. Deze kan je hier raadplegen.

We blijven de reserveringen goed volgen en als daar aanleiding toe is, zullen we opnieuw aanpassingen doen en dit melden.

Met vriendelijke groet,

Cor van Staalduinen