Update 12 mei: Vrijspelen voor alle leden

Beste  tennisvrienden,

Hier alweer de volgende update. Vanaf nu kun je ook een dubbel reserveren via de Clubapp. Zoals eerder gezegd moet een dubbel wel uit hetzelfde huishouden komen (zie de nieuwsbrief van zondag jl.).  

Als je inmiddels geprobeerd hebt om een baan te reserveren, heb je vast ook wel gemerkt dat dit niet snel lukte.  Dit kwam doordat de servers van All United (het bedrijf dat de Clubapp beheert) de toeloop niet aankonden. Inmiddels gaat dit gelukkig al stukken beter. 

Wat mag er wel en niet: We mogen alleen single spelen. Maar er mag wel gedubbeld worden door personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen. Deze mogen dus een dubbel vormen en spelen tegen een dubbel waarvoor dezelfde voorwaarde geldt. We willen jullie oproepen om zoveel mogelijk dit soort dubbels te vormen om zo  het aantal beschikbaar banen maximaal te benutten. Hopelijk mogen we vanaf 1 juni wel weer gewoon met iedereen een dubbel vormen. Lessen mogen vanaf 11 mei wel plaatsvinden met 4 personen (ook uit verschillende huishoudens) op een baan. We hebben instructies opgesteld voor zowel vrijspelen als lessen; deze vind je hier. Het is erg belangrijk dat je deze goed leest en opvolgt.

Er kan alleen digitaal gereserveerd worden via de Clubapp. Hoe het digitaal reserveren in zijn werk gaat vind je hier. We willen je ook laten zien wat de uitgangspunten zijn voor het inrichten van het vrijspelen en het lessen.

Je zult zien bij het reserveren dat je wel een dubbel kunt reserveren met niet-huisgenoten. Doe dit echter niet! Ga niet stiekem het toch proberen en de regels overtreden. We volgen nu nauwgezet de reserveringen en als daar aanleiding toe is, zullen we gaan bijsturen waar nodig. Zoals eerder gezegd: wij als bestuur zijn verantwoordelijk voor het naleven van de regels.

Voor nieuwe leden is sowieso alles nieuw; zij kunnen voor vragen terecht bij de Technische Commissie via tc@ltc-tloo.nl . We willen hen hierbij in ieder geval welkom heten en veel plezier wensen op de baan en binnen onze mooie club!

De nieuwe tennispassen (alleen voor nieuwe leden en je hebt ze nu niet nodig) komen beschikbaar als de kantine of het terras weer geopend mag worden. Wanneer dit laatste weer mag, weten we nog niet. We hopen er de komende weken meer over te horen.

Verder kan er nog geen roll-in of een toernooi georganiseerd worden, maar zodra het wel kan laten we dat natuurlijk weten. Voor nu was dit het even. We wensen je, ondanks de beperkingen, heel veel plezier op de baan!

Met vriendelijke groet,

 

Cor van Staalduinen

Voorzitter@ltc-tloo.nl