Update 8 mei: vrijspelen voor alle leden

Nog wat eerder dan gedacht, kunnen ook de volwassenen weer gaan tennissen. Per 11 mei mogen we gelukkig weer de baan op! Alleen vrijspelen, dus geen toernooien en officiële wedstrijden.

Het is nu nog wachten op de nieuwste richtlijnen van de  KNLTB, want er zijn nog best veel vragen.  Aan de hand daarvan gaat ’t Loo weer zo snel mogelijk opstarten voor iedereen. We hopen dat dat per 11 mei kan natuurlijk. Hou vooral je mailbox of de social media in de gaten voor de volgende update. Dat zal ergens in het weekend zijn.

Wat je alvast kunt doen is het downloaden van de clubapp op je telefoon, als je dat tenminste nog niet had gedaan. We kunnen straks alleen nog digitaal de banen afhangen (reserveren) via deze app. Een handleiding hoe je deze kunt downloaden vind je hier. Je kan vervolgens ook al wat oefenen met reserveren. Hoe dat moet, vind je hier.