Corona update

In navolging van wat het kabinet op 31 maart heeft meegedeeld, worden ook alle maatregelen die voor ons als ’t Loo gelden, verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dus dat het tennispark op slot blijft tot en met in ieder geval 28 april en dat er op geen enkele manier getennist kan worden. Het park mag ook niet betreden worden. Dit geldt niet voor onderhoudswerkzaamheden. Deze mogen door maximaal twee personen tegelijk uitgevoerd worden. Aad Kok en Kees Zeestraten zijn dan ook volop bezig om ons park netjes te (onder-)houden. Hulde mannen!

 

De start van alle voorjaarscompetities zijn nog steeds uitgesteld tot begin mei. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april (nieuw besluit van het kabinet) hierover een nieuw besluit. Zie verder ook de laatste update van de KNLTBIn overleg met de organisatie wachten we met het openen van de inschrijving voor de clubkampioenschappen dubbel (in juni), tot in ieder geval na 21 april.

 

Er is dus nog steeds heel veel onbekend over hoe ons tennisseizoen er uit gaat zien. Maar zodra het mogelijk is, gaan we er als bestuur alles aan doen om er een extra mooi jaar van te maken. Er zullen bijvoorbeeld best veel mensen niet op vakantie gaan in de zomer. Dan zullen we voor u en uw kinderen extra activiteiten gaan organiseren zodra dat weer kan!

We houden u uiteraard op de hoogte als er weer nieuws te melden is.

 

Voor nu: pas goed op uzelf en op elkaar!

 

Hopelijk tot snel!

 

 

Namens het bestuur

Met vriendelijke groet,

Cor van Staalduinen

Voorzitter