Nieuws van Sibma Tennis maart 2020

Lees het laatste nieuws vanuit tennisschool Sibma in deze bomvolle nieuwsbrief. Wil je als jeugdlid mee met het Grote kamp, en heb je dus zin in een gaaf weekend vol sport, spel en feest, dan kan je hier voor het Olympisch Grote Kamp 2020 inschrijven.

De wintermaanden naderen het einde en de zomerlessen staan alweer bijna voor de deur en de inschrijving hiervoor staat al even open. Via de onderstaande twee links is er nog mogelijkheid tot inschrijven. Wij als tennisschool vragen iedereen om zich zo snel mogelijk in te schrijven zodat wij tijdig kunnen beginnen met de indeling van de groepen. Heb je dit dus nog niet gedaan, doe het dan meteen!: http://www.sibmatennis.nl/index.php/nieuws/200-nieuwsbrief-maart-2020

De voorjaarscompetitie start binnen nu en een paar weken…Om optimaal hieraan te beginnen bieden wij als tennisschool ook dit jaar natuurlijk weer competitie trainingen aan. Een aantal weken scherp trainen in maart om de puntjes op de i te krijgen om te kunnen vlammen in het enkel- en/of dubbelspel! Schrijf je in: http://www.sibmatennis.nl/index.php/nieuws/200-nieuwsbrief-maart-2020