ABN AMRO toernooi

Op woensdag 12 februari vertrokken we om 13.00 uur vanaf ’t Loo met een bus vol enthousiaste kinderen om naar het ABN Amro toernooi te gaan. 

 Toen we aankwamen konden we nog net het laatste stukje van de wedstrijd tussen Simon en Kukushkin afkijken. Na de wedstrijd is het gebruikelijk dat er een aantal ballen het publiek in worden geslagen door de winnaar, waarmee de gene die de bal vangt een verrassing op kan halen bij de organisatie van het toernooi. En bij de eerste bal was het al raak, die werd gevangen door Lars!

De wedstrijd die daarna gespeeld werd was die tussen Robin Haase en David Goffin. Het was een spannende wedstrijd, die helaas nipt werd verloren door Robin.

Tussen het kijken van de wedstrijd door zijn de kinderen regelmatig naar de plaza waar voor de kinderen veel verschillende activiteiten werden aangeboden, zoals mega tafeltennis, diverse challenges en clinics.

Iedereen heeft zich goed vermaakt en om precies 18.00 uur kwamen we weer terug bij ’t Loo.