Update – Openingsfeest van as zaterdagavond

Zaterdagavond 1 februari geven we het officiële startschot van het 50-jarige jubileumjaar van LTC ’t Loo. Het is super om te zien dat veel leden hebben aangegeven om naar de feestavond te komen en dit feest samen te vieren.

Het wordt een ouderwets gezellig feest waar een ieder onder het genot van een hapje en een drankje lekker bij kan kletsen of met de voetjes van de vloer kan.

Alle leden (met partner) van 18 jaar en ouder zijn zaterdagavond 1 februari van harte welkom. Je tennispas van onze vereniging is je legitimatie en toegangsbewijs, dus neem deze mee!!!

Vanaf 20.30 ben je welkom en we willen om 21:15 het glas heffen op ons jubileum, dus wees op tijd!

Zoals gezegd zijn er veel aanmeldingen voor deze feestavond en om alles goed te laten lopen vragen we aan jullie het volgende:

  • We vragen jullie zoveel mogelijk met de fiets te komen en we gebruiken de normale ingang bij Valto
  • Je fiets kan je neerzetten in de fietsenstalling bij ’t Loo, op de parkeerplaats bij Valto (in het aangegeven vak) of bij Vreelo bij het fietsenrek
  • Fietsen die geplaatst worden in de doorgang tussen Valto en ’t Loo of op andere plekken op het park, worden verwijderd (ivm bereikbaarheid)
  • Je kan je jas ophangen in de garderobe bij binnenkomst in de tent. Deze kan dus niet opgehangen worden in de kleedkamers
  • Neem je tennispas mee!

Mocht je je nog niet aangemeld hebben om erbij te zijn, doe dat dan hier .

We geven een feest en wie jarig is, trakteert. Dus de drankjes en hapjes worden je aangeboden door de jubilaris. Mocht je deze avond toch een financiële bijdrage aan onze vereniging willen leveren, dan willen we je vragen een goed doel te steunen.

Elk jaar steunen wij een goed doel met de opbrengst van het Openingstoernooi, inzamelen van tennisballen/doppen en andere acties. Dit jaar steunen we de stichting VEME (Voor Elkaar Met Elkaar), een te realiseren woon- en zorginitatief voor 12 verstandelijk gehandicapten in Monster. Deze avond staat er een collectebus waarin je een financiële bijdrage kan doen.

Je kan je bijdrage ook overmaken op NL10RABO0336215649 tnv LTC ’t Loo De Lier, o.v.v. Stichting VEME (wij zorgen ervoor dat je bijdrage bij de stichting komt).

Het wordt een mooie opening van het jubileumjaar en we hebben er zin in. Tot as zaterdagavond 1 februari!