Heb jij je al aangemeld voor het Jubileumfeest?

Op 29 januari 2020 bestaat tennisvereniging LTC ’t Loo precies 50 jaar! Het bestuur nodigt je hierbij van harte uit voor een spetterende feestavond. Het hele jaar zullen er feestelijke activiteiten georganiseerd worden om dit heuglijke feit met z’n allen te vieren.

We trappen het feestjaar af met het 50-jarig Jubileum Openingsfeest op zaterdagavond 1 februari. Tijdens deze feestavond kan je onder het genot van een drankje en een hapje lekker bijkletsen, genieten van muziek (van 1970 tot 2020!) en de voetjes kunnen ook van de vloer. Een ouderwets gezellig feest dus, zoals we deze bij ’t Loo kennen. Ook is er uiteraard een stukje entertainment, maar wat dat is houden we nog geheim.

Alle senior leden (18+ feest) zijn welkom vanaf 20:30u. We willen om 21:00 het glas heffen op ons jubileum en op de toekomst van onze vereniging, dus kom op tijd!

We hopen dit feest met zoveel mogelijk leden te vieren. Dus wil je erbij zijn, meld je hier dan aan!