Sponsoring LTC ’t Loo

Wat is een vereniging zonder sponsors. Ook LTC ’t Loo heeft de sponsors hard nodig. 

Wij zijn een gezonde, maar vooral ambitieuze vereniging. Om te kunnen blijven investeren in de jeugd, prestatief tennis en de verschillende clubtoernooien zijn extra sponsorgelden van harte welkom.

Waarom LTC ’t Loo sponsoren?

 • Positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging
 • Ondersteuning van de jeugd
 • Ondersteuning van activiteiten
 • Actieve uiting van uw bedrijfsnaam
 • Sponsorevenement in de zomer met ontmoeting van collega-ondernemers

Wat biedt LTC ’t Loo de sponsor?

LTC ’t Loo is een gezellige vereniging waar veel activiteiten worden georganiseerd. Hierdoor is het vaak gezellig druk op ons park. De activiteiten zijn o.a. de clubkampioenschappen en het Open Toernooi welke toegankelijk zijn voor jong en oud. Ook tijdens zo’n toernooi wil LTC ’t Loo zorgen dat de sponsors elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Daarnaast worden de namen van de sponsors actief uitgedragen via de maandelijkse nieuwsbrief naar alle leden, via monitoren in onze kantine, via het sponsorbord bij de ingang van ons park en via dit clubmagazine. 

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

 • Parksponsor
 • Vlag sponsoring
 • Clubmagazine sponsoring (gezocht)
 • Toernooi sponsoring
 • Sponsoring van de buitenbar (gezocht)
 • Reclamebord sponsoring (gezocht)
 • Baansponsor
 • Activiteitensponsor
 • Maatwerksponsoring
 • Vriend van ’t Loo

Het is sinds dit jaar ook mogelijk om een reclamebord op een schitterend zichtplaats te hebben op baan 1, 2 of 3. De kosten bedragen het 1e jaar € 150 en hierna € 200 per jaar (bij een 3-jarig contract en exclusief kosten bedrukking bord). Dus wilt u uw reclamebord zien schitteren, neem dan contact met ons op.
Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij de vereniging, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@ltc-tloo.nl of spreek iemand van de commissie aan op het park. Graag geven wij een stukje uitleg over de verschillende opties of overhandigen wij u de flyer waar alle mogelijkheden op uitgelegd staan, zodat u dit op het gemak kan bekijken. Want met u als nieuwe sponsor zien wij de komende 50 jaren een bloeiende vereniging wel zitten.