Update rondom inschrijven voorjaarscompetitie 2020

Normaal gesproken wordt in september/oktober de inschrijving voor de voorjaarscompetitie geopend.

Als vereniging hebben wij vanuit de tennisbond echter nog geen informatie ontvangen over het aanbod voor de editie van 2020.

Over het algemeen zitten er elk jaar wel wat (kleine) wijzigingen in de verschillende soorten competities en de regelgeving. Vooral bij de jeugdcompetitie lijken er wat grotere wijzigingen doorgevoerd te gaan worden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de inschrijving pas te openen nadat wij deze informatie hebben ontvangen. Naar verwachting weten we eind oktober meer. Vervolgens kunnen jullie in de maand november en een groot deel van december inschrijven.

Zodra de inschrijving geopend wordt, zal elk lid hierover ingelicht worden door middel van een aparte mailing.