Nieuws van Sibma tennis oktober 2019

We hebben met de zomerlessen zeker niet mogen klagen over het weer, het was misschien iets minder als de zomer van 2018 waarin het heel lang constant goed was. Deze zomer was er een met soms extreem hoge tropische on Nederlandse temperaturen. September, de laatste les maand van het zomerseizoen was het tennisweer prima en hebben we alle lessen af kunnen ronden. Naast dat we de zomerlessen hebben kunnen afsluiten, vielen veel van onze leerlingen in de prijzen tijdens de clubkampioenschappen singel en mix, nogmaals gefeliciteerd! Ook hulde voor de organisatie en andere vrijwilligers die dit toernooi weer tot een super evenement hebben weten te maken.

De afgelopen weken zijn wij ook al druk bezig geweest met de voorbereidingen op de winterlessen…met gelukkig heel veel aanmeldingen van zowel de jeugd als volwassen groepen. Deze indeling is soms een hele lastige puzzel! We proberen aan iedereen zijn/haar wensen te voldoen en dat is soms best moeilijk…;-) Gelukkig vielen zoals verwacht alle puzzel stukjes in elkaar en gaan wij met veel zin deze week beginnen met het winterseizoen J! Alle jeugdleden die deelnemen aan de lessen zijn via één mail op de hoogte gesteld van de definitieve indeling. Ook alle senioren weten hun lestijd en wie de trainingen gaan verzorgen. Voor jeugdleden is er overigens altijd nog ruimte om twee keer per week te trainen.

Omdat er weer veel leerlingen komen lessen zijn er voor het winterseizoen nog maar enkele plaatsen beschikbaar, waaronder overdag, 22:00 dinsdag en woensdag en op de zaterdag- en zondagochtend is er nog ruimte. Vanaf begin 2020 zullen van bepaalde groepen de lessenreeks af lopen, dus informeer op tijd of er eventueel ruimte is in de avond om te lessen. Ook worden starten we in het nieuwe jaar weer met competitie trainingen!

Voor meer informatie: Michel@sibmatennis.nl of 06-50240258.

Wij als trainers vinden het altijd fantastisch om te zien dat veel leerlingen van ons ook deelnemen aan toernooien en competities. Naast dat spelplezier op nummer één staat zijn het juist de wedstrijden waarin veel geleerd kan worden. In trainingen proberen wij de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wedstrijden en wordt er vaak aan ons teruggekoppeld wat er nou wel en niet goed ging in zo’n wedstrijd.

Op de zondag waarop onze “tenniskids” toppers (world tour en groene competitie) hun wedstrijden spelen is er altijd één van de trainers aanwezig om de jeugd hun wedstrijden te zien spelen. Hiermee kunnen wij in de lessen weer trainen op facetten die nog beter kunnen!

Het trainersteam van Sibma Tennis wenst jullie allen een heel leerzaam en plezierig winter tennisseizoen! Ook succes met de najaar competitie. Tot op de baan!